“Arıcılıkta Disiplinler Arası İş Birliği Örnekleri” Paneli Gerçekleştirildi

featured
service

Panelin davetli konuşmacısı Achillea Natural Genel Müdürü İlker Ural, girişimcilik, arı ürünleri sektörü ve disiplinler arası çalışmanın önemine vurgu yaptığı konuşmasında; görev aldığı firmanın faaliyetleri, arı ürünleri sektörünün ülkemiz ve dünyadaki pazar payı, arıcılıkta üniversite-sanayi iş birlikleri gibi birçok konuda değerlendirmelerde bulundu.

Panelin bir diğer konuşmacısı Düzce Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi (DAGEM) Müdürü Doç. Dr. Meral Kekeçoğlu ise DAGEM ve yürüttükleri faaliyetler hakkında kısa bilgilendirmede bulundu. DAGEM’in Düzce Üniversitesi’nin ilk markalı üretimini gerçekleştirdiğini belirten Doç. Dr. Meral Kekeçoğlu,  Türkiye’nin İlk Arı Çocuk Projesi, Türkiye’nin İlk Arıcılık ve Arı Ürünleri AR-GE Proje Pazarı, Sokmayan Arı Projesi ve Ülkemizin İlk “Arı Zehri Çalıştayı ve Sertifikalı Üretim Kursu gibi ilkleri de katılımcılarla paylaştı. Bölgesel Kalkınma Üniversitesi olarak Çevre ve Sağlık Alanlarında İhtisaslaşma Programı kapsamında gerçekleştirilen katma değerli çalışmalardan da söz eden Kekeçoğlu, bölgemiz ve ülkemizde gösterilen çaba, istikrar ve elde dilen sonuçlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Arıcılıkta Disiplinler Arası İş Birliği Örnekleri” Paneli Gerçekleştirildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam