Altılı Masa Adayı: Kemal Kılıçdaroğlu

featured
service

Bir yıldan buyana devam eden görüşmeler sonrasında Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Altılı Masa Millet İttifakı toplantısı sona erdi.

Toplantı sonrasında SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Altılı Masa ve Millet İttifakı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. 

Ardından kürsüye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşma yaparak  Yunus Emre’nin “Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz” sözleri ile SP Genel Merkezi önünde toplanan yüzlerce kişiye yönelik kısa bir teşekkür konuşması yaptı. 

Millet İttifakı, güçlendirilmiş parlementer sisteme geçiş sürecinin yol haritası olan 11 maddelik mutabakat metnini kamuoyu ile paylaştılar. 

Yığılcanın Sesi Mihriban Kuş

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Altılı Masa Adayı: Kemal Kılıçdaroğlu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!