El Ahly: “Kapımız ona hep açık”

featured
service
Mısırlı Trezeguet için ayrılık söylentileri daha sık gündeme gelmeye başladı.

Takımın kötü performansı sonrası hayal kırıklığı yaşayan yıldızın, Mısır’a döneceği iddiaları üzerine El Ahly’nin Teknik Direktörü Koller’den açıklama geldi.

“Sa.news-sinaa.com”un haberine göre; Koller, “Mahmoud Trezeguet şu anda Mısır’ın en iyi oyuncularından biri. Kulübün de evlatlarından biri. Her an El Ahly’ye dönmesi için ona kapımız açık” ifadesini kullandı.

AVRUPA’DA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Mısır basınına açıklama yapan bir başka kaynak ise, Mahmoud Trezeguet’nin Avrupa’daki kariyerine devam etmek istediğini, bunu saygıyla karşılamak durumunda olduklarını söyledi. İsminin açıklanmasını istemeyen bu kişi, “Trezeguet’nin ülkesine dönme ihtimali zor, hesapların dışında” diye konuştu. Haberde Trezeguet’in, Trabzonspor’un önemli oyuncularından biri olduğu da hatırlatıldı. Mısırlı oyuncunun Karadeniz ekibiyle sözleşmesi 2026’da sona erecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
El Ahly: “Kapımız ona hep açık”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!