Denizcilik Türkiye Kürek Şampiyonası’nı Fenerbahçe kazandı

featured
service

Sanmar Denizcilik Türkiye Kürek Şampiyonası’nı, hem kadınlar hem de erkeklerde Fenerbahçe Kulübü kazandı.

Türkiye Kürek Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Muğla’ya bağlı Köyceğiz Gölü’nde düzenlenen organizasyona 9 kulüpten 150’yi aşkın sporcu katıldı. Hava şartları yüzünden bir gün geç başlayan yarışlarda elemeler 30 Mart’ta, finaller ise dün ve bugün gerçekleştirildi.

Kadınlarda 560 puan toplayan Fenerbahçe şampiyonluğa ulaştı. Galatasaray 218 puanla ikinci, Şişecam Spor Kulübü ise 8 puanla üçüncü sırayı aldı.

Erkeklerde şampiyonluğu, sekiz tek dümencili yarışı belirledi. Mücadeleyi kazanan Fenerbahçe, 800 puanla kupayı kaldırdı. Sarı-lacivertlileri, 798 puanla Galatasaray ve 8 puanla Hereke Nuh Çimento Kürek Kulübü izledi.

Depremde yaşamını yitiren Adıyaman Gençlik ve Spor Kulübü’nün kürek sporcuları Mir Berke Mutlu, Mehmet Kadir Özbilgin, Halil İbrahim Elvermez ve Alper Efe Taştaş, ödül töreninde anıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Denizcilik Türkiye Kürek Şampiyonası’nı Fenerbahçe kazandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!