Yığılca Dernekleri Körfez’de bir araya geldi

featured
service

Türkiye geneli Yığılca Dernekleri Körfez Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fettah Gürbüz ev sahipliğinde Körfez’de bir araya geldi.

Toplantıya, Kdz. Ereğli Yığılca Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İlyas Yıldırım, Yığılca Kültür Turizm Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Gökhan Alkan, Kocaeli Yığılcalılar Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nezih Ekrem Keleş,  Bolu Yığılcalılar Derneği Başkanı İlhami Karaduman, Gebze Çayırova Darıca Dilovası Düzceliler Derneği Başkanı Durmuş Yağcı, katılım sağlarken derneklerin başkan yardımcıları ve yönetim kurullarından isimlerde toplantıda yer aldı.

Yığılca ilçesinde kurulan Türkiye Geneli Yığılca Derneklerini bir araya toplayan Yığılca Dernekleri Federasyonu ile ilgili toplantıda sunum yapıldı.

Toplantıda Yığılca’nın turizm alanları gündeme getirilirken Temmuz ayı içerisinde Yığılca Kültür Turizm Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ev sahipliğinde Yığılcalıların Sarıkaya Mağarasında buluşması programı yapılması kararı alındı.

Federasyon olarak uzun süredir Yığılca’nın kanayan yarası haline gelen Yığılca yolu ile ilgili Bakanlık ve Karayolları ziyaretleri yapılarak gerek siyaset gerekse bürokrasi anlamında yol çalışmalarında ki ilerlemenin durumu hakkında bilgi alınacağı kaydedildi.

Ayrıca federasyonunu kurulması için Yığılca’da yer temini sağlayan Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam’a destekleri için teşekkür edildi.

Bir sonraki toplantının ise Bolu’da yapılması kararının alınmasının ardından toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

7
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca Dernekleri Körfez’de bir araya geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!