dursun albayrak

Başkan Dursun Albayrak, verdiği sözü tuttu

service

Ak Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, Cumhurbaşkanlığı seçimi için Yığılca’dan çıkacak oy oranına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdiği sözü tuttu.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in Yığılca ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüşen ve bir önceki seçimdeki yüzde 85 oy oranını artacağına yönelik söz veren Ak Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak sözünü tuttu.

Yığılca’da 11 bin 385 seçmenden 10 bin 223’ü sandığa gitti ve oy verme işlemini gerçekleştirdi. 10 bin 26 oy geçerli sayılırken Recep Tayyip Erdoğan oyların yüzde 86,29’unu, Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 13,71’ini aldı. Yığılcalı vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yüzde 86,29 oy oranı ile desteklerken Düzce ve ilçelerinden en yüksek oy oranını çıkartarak Başkan Albayrak’ın sözü de tutulmuş oldu.

Başkan Albayrak seçim sonrasında gerçekleştirdiği açıklamasında, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımız ile yaptığımız telefon görüşmesinde verdiğimiz sözü yerine getirdik. Halkımızın da teveccühü ile Düzce ve ilçelerinde 1. olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Seçimin ilk turunda olduğu gibi 2. turunda da çalışmalarımıza aralık vermeden tüm teşkilatımız ile birlikte kapı kapı dolaşarak Türkiye yüzyılı için destek istedik. İlçe halkımız partimize ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini bir kez daha göstermiştir. Kazanan Türkiye olmuştur. Başta ilçe halkımız olmak üzere 85 Milyon vatandaşımıza verdikleri destek dolayı teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar var olsunlar.’’ İfadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
3
vir_sl_
Virüslü
Başkan Dursun Albayrak, verdiği sözü tuttu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!