Kadınların Ürettiği Ürünler Göz Kamaştırdı

featured
service

Yığılca’ da kadınların hem hem meslek edinmelerini sağlamak, hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlamak üzere kurulan Yığılca Aile Destek Merkezi meyvelerini veriyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yıllık yaklaşık 1,5 milyon bütçeyle Yığılca’da faaliyete geçirilen Yığılca Aile Destek Merkezi, Yığılca Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle yılda yaklaşık 170 kursiyere meslek edindirme kursları, kişisel gelişim kursları, anaokulu ve kreş desteği, teşvik ödemeleri, kültürel gezi imkanlar ve çeşitli etkinlikler gibi faaliyetler ile kadınların aile ekonomisine katkı sağlamaya, sosyal ve kültürel yönden gelişimlerini artırmalarına destek olmaya devam ediyor.

2022- 2023 eğitim-öğretim döneminde kurslara katılım sağlayan kursiyerler tarafından üretilen el emeği göz nuru ürünler 15 Temmuz Şehitleri Meydanında kurulan sergi alanında vatandaşların beğenisine sunuldu.

Sergi açılışını Düzce Vali Yardımcısı V. ve Yığılca Kaymakamı Talha ALTUNTAŞ ile birlikte Belediye Başkanı Rasim ÇAM gerçekleştirdi. Açılışın ardından standları gezen Düzce Vali Yardımcısı V. ve Yığılca Kaymakamı Talha ALTUNTAŞ , Belediye Başkanı Rasim ÇAM ve Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Necmettin CENGİZ kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlerin belgelerini verdi. Üretilen ürünleri dikkatle inceleyen Düzce Vali Yardımcısı V. ve Yığılca Kaymakamı Talha ALTUNTAŞ “Aile Destek Merkezimiz bizim için çok önemli, buradaki etkinliklerimizi ve faaliyetlerimiz her geçen gün artırarak devam ettiriyoruz. Kadınlarımızın ürettiği ürünleri inceledim gerçekten el emeği göz nuru çok değerli ürünler. Bu güzel ürünleri üreten emek verem tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Ardından Yığılca Aile Destek Merkezi Anaokulunda öğrenim gören çocukların standını da ziyaret eden Düzce Vali Yardımcısı V. ve Yığılca Kaymakamı Talha ALTUNTAŞ çocukların karnelerini Belediye Başkanı Rasim ÇAM ile birlikte verdikten sonra çocuklara çeşitli hediyeler takdim ederek fotoğraf çektirdiler.

Sergiye katılan protokol üyeleri ve vatandaşlar ürünleri beğeniyle incelerlerken serginin akşam saatlerine kadar devam edeceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kadınların Ürettiği Ürünler Göz Kamaştırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam