Zamlardan sonra tamirciler yoğunlaştı

featured
service

Teknoloji günden güne gelişmeye devam ederken, sıfır telefon alamayanların hedefi telefon tamircileri oldu. Cep telefonunu yükseltemeyenler tamircilere akın ederken, kılıf ve ekran koruyucularına da talep arttı.
Her geçen gün teknolojinin geliştiği dönemde, sıfır telefon alamayanlar telefonlarını tamir için bırakmayı tercih ediyor. Düzce’de cep telefonunun son teknoloji olmasını isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturuyor. Yeni telefon alamayan kullanıcıların ilk tercihi telefonlarını tamir ettirmek.

“Şu anda en çok telefon tamiri yapıyoruz”
Vatandaşların telefonlarını tamirata getirme oranının yükseldiğini vurgulayan Düzce’de telefon satışı ve tamiri yapan Ertuğrul Aydoğan, “Piyasanın şartları malum belli. Sıfır telefon fiyatları gerçekten çok yüksek durumda. Vatandaşların şu anki tercihi ya ikinci el telefon almak oluyor yada elindeki mevcut telefonlarını tamirat konusunda yanımıza geliyorlar. Sıfır telefon fiyatlarında ki artış sebebi ile satışlarımız daha düşük. İkinci el telefon satışlarımız daha iyi. Şu anda en çok telefon tamiri yapıyoruz. Vatandaş elindeki telefonun daha çok tamirini yaptırıyorlar. Telefonlarını daha iyi korumak amacı ile kılıf kullanıyorlar. Ekranların kırılmaması için ekran arkası yani telefonun kasasının da kırılmaması için önlü arkalı koruma amaçlı jelatinlerin satışı da arttı. Kırılmaz cam tavsiyelerimiz oluyor. Bunları vatandaşlara kesinlikle öneriyoruz” ifadelerinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zamlardan sonra tamirciler yoğunlaştı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam