Yığılcanın Sesi 13 yılı geride bıraktı

featured
service

 Yığılcanın Sesi Gazetesi ailesi olarak 13 yılı geride bırakmanın heyecanını yaşarken siz değerli okuyucularımıza teşekkür ediyoruz.

Gazetenin çıkması, yayılması ve okunmasında en büyük paya sahip olanların okuyucularımıza, bizleri yalnız bırakmayan kamu kurum ve amirlerine, bugüne kadar Yığılca’da görev yapmış Yığılca Kaymakamları ile Belediye Başkanlarına, oda başkalarına minnettarız.

20 Ocak 2009 yılından bu yana Yığılca’nın sesi, gözü, kulağa olarak ilçenin nabzını tutmaya gayret gösterdik.

Yayın hayatımız boyunca da Yığılca’da yaşanan gelişmeleri an be an sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Yığılca halkı için Yığılcanın sesi 14. yaşına girdi.

Yığılca’yı kucaklayan, dürüst, seviyeli, birleştirici, tarafsız, herkese ve her kesime eşit mesafede, objektif olmayı kendine şiar edinerek sürdürdüğü Yığılcanın Sesi yayın hayatında 13 yılı geride bıraktı ve “14. yıla merhaba” dedi.

Yığılcanın Sesi, tarafsızlık ilkesinden asla taviz vermeyecektir.

Yığılcanın Sesi Gazetesinin 14 yaşına girmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yığılcanın Sesi Gazetesi kurucu Başkan, Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Alkan, “Yığılcanın Sesi olarak Yığılca’ya ve Yığılcalılara karşı kendimizi sorumlu gördük ve bu sorumluluğun bilinci içinde hareket ettik. Yığılcanın Sesi çalışanları, yaklaşık 30 bin okuyucu kitlesinin verdiği destekle daha iyiyi, güzeli ve Yığılca için hayırlı olanı yapmanın çabasında 24 saat çalışıyor. Geçen her yılın ardından gazetemiz farklı, toplumun değer yargılarına saygılı, ilkeli yayın politikası ile okurlarının beğenisini kazanmaya devam ediyor. Yığılca’ya ve Yığılcalılara karşı kendimizi sorumlu görüyor ve bu sorumluluğun bilinci içerisinde hareket ediyoruz. Haberlerimizde objektif olmak için gayret gösteriyor ve tarafsız bir yayın sürdürmek için mücadele ediyoruz. Halkımıza her zaman doğru haber okutmayı ilke edinip okurlarımız ile birlikte, 14. yaşımızın mutluluğunu yaşıyoruz. YIĞILCA İÇİN YIĞILCANIN SESİ, Yığılca’ya ve Yığılca halkına hizmet etmek ayrıcalıktır”. Dedi.

4254 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılcanın Sesi 13 yılı geride bıraktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!