14. Yılda yalnız bırakmadılar – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Yığılcanın Sesi Gazetesinin 13 yılı geride bırakması ve 14. Yıla merhaba demesinin ardından gerek ziyaretleri gerekse tebrikleri bizleri yalnız bırakmayan tüm okurlarımıza teşekkür ediyoruz.

Düzce Valiliğinden gazetemize anlamlı ziyaret.

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Selim Altuntaş,  Fahri Altınkayık, Ali Sarıbaba ziyaret ederek gazetemizin yıl dönümünü kutladılar.

Yapılan kutlama mesajlarında sırasıyla şu ifadelere yer verildi.

Düzce Valisi Cevdet Atay;  

“Basın kuruluşlarımızın; hukuka uygun tarafsızlık içinde kişi haklarına ve özel haklara saygılı toplumun hassasiyetine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimizin ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem arz etmektedir.

Bu ilkeler doğrultusunda toplumun doğru ve tarafsız şekilde bilgilenmesine haber almasına katkı sağlayan basınımızın önemli bir üyesi olan Yığılca’nın Sesi Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutlar, başarılarınızın daim olmasını temenni eder, başta şahsınız olmak üzere tüm çalışanlarınıza sağlık ve başarılar dilerim” dedi.  

Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam;  

“Başarılı bir gazetecilik yapan başta gazetenin kurucusu Ahmet Alkan’a, aynı özveri titizliğiyle gazeteyi bu noktalara taşıyan sevgili Gökhan Alkan’a gösterdiği üstün başarıdan dolayı şükranlarımı sunarım. Yığılca için iyiki varsınız” dedi.

Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü İbrahim Çorbacı,

“Yayın hayatına başladığı günden bugüne, Türk basınına sundukları değerli katkılar için Yığılcanın Sesi Gazetesinin tüm yönetici ve çalışanlarını, faaliyete başlamalarının 14. Yılı münasebeti ile kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.” Dedi.  

Yığılca Ak Parti İlçe Başkanı Dursun Albayrak ve İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Yılgın gazetemize ziyarette bulundu.

Albayrak, Yığılcanınsesi Gazetesi’nin 14. Yıl dönümü kutlayarak, “Bundan tam 13 yıl önce ilçemizde kurularak Yığılca’nın gözü, kulağı ve sesi olan Yığılcanın Sesi Gazetesinin 14. Yaşına girmesini tebrik ettik. İlçemizin tek ve değerli medya kuruluşunun 14. yılını İl Genel Meclisi Üyemiz Hüseyin Yılgın ile birlikte kutladık. İlçemizde basının önemini en iyi bilenlerdeniz. Yaşanan tüm olayları sizlerin sayesinde doğru olarak öğrenebiliyor, gerekli makamlara anında iletebiliyoruz. İlkeli, tutarlı ve objektif yayın anlayışıyla halkın sorunlarının tespit edilmesi ve dile getirilmesi adına İlçemiz ve milletimiz adına güzel haberler verebilmeniz temennisiyle yayın hayatınızı kutluyorum. Daha nice 14. Yıllara erişmeniz dileğiyle…” dedi.

Ak Parti Bolu İl Başkan Yardımcısı Av. Fikret Çıracı;

“İlklerin, yeniliklerin öncüsü olan ve geldiğimiz süreçte hepimizin olan gazetemizin kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum. Binlerce Yığılcalı insanımızın dünyanın her yerinden  haber alma hakkına vesile olan Alkan ailesi, Ahmet Alkan ve Gökhan Alkan ilçe tarihimize altın harflerle yazılacak bir hizmet vermişlerdir ve vermeye de devam etmektedirler” dedi.

İyi Parti Düzce İl Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Çengel,

“Adından da anlaşıldığı gibi yine Yığılcanınsesi  olmanız dileklerimle başarılarınızın teveccüh görmesini dilerim”dedi.

Yığılca Orman İşletme Müdürü Sefer Tüce ve Müdür yardımcısı Serhat Dursun gazetemize ziyarette bulundu.

İşletme Müdürü Sefer Tüce, “Yığılcanın tek ve değerli kuruşlarından olan Alkan Medya’nın 14. Yılını tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz” dedi.

Yığılca Muhtarlar Derneği Başkanı Fahrettin Çay;

“Sevgili Gökhan Alkan ve değerli abim Ahmet Alkan yıllardır verdiğiniz bu onurlu mücadelenizin hep devam etmesi dileklerimle ALLAH başarılarınızı hep daim eylesin”

Aynı zamanda sosyal medyada Yığılca’nın sesi gazetesine tebrik mesajları yağdı.

 

3300 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
14. Yılda yalnız bırakmadılar – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!