Yığılca’da kapalı pazaryeri çöktü – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Yığılca merkezde kar kalınlığı 2 metreye yaklaştı.  Yığılca ilçe merkezinde bulunan Kapalı pazaryeri sabah erken saatlerde kar kütleleri nedeni ile çöktü.

Kapalı pazaryerinde yaklaşık 20 aracın olduğu bilgisi paylaşıldı.

Araçlarının kapalı pazaryerinin altından kaldığını ifade eden vatandaşlar, “Arabamızı çekecek başka yer olmamasından dolayı buraya koyduk. Diğer yerler karla kaplı olduğu için aracımızı koyamadık. Zararımız çok büyük. Aracın nerede kaldığını göremiyoruz. Çöken kısmın kaldırılmasını bekliyoruz” dediler.

Kapalı Pazaryerinin bulunduğu Atatürk Mahallesi muhtarı Murat Atasoy ise, “Bu akşam pazaryerinin çökmesi sonucu çok sayıda aracımızın burada kalmıştır. Afad ekiplerinin gelmesin bekliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Rasim Çam, “Can kaybının yaşanmaması sevindirici. Halkımızın yanındayız. Elimizden geleni yapacağız” dedi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Rasim Çam, “Gördüğünüz gibi Yığılca son 20 yılın en yoğun kar yağışı ile karşı karşıya geldi. bELEDİYE EKİPLERİMİZ sürekli ana yolları açık tutmaya gayret gösteriyor. Dün öğlen saatlerde gerekli uyarıları yaptık Ancak ne yazıkki bugün böyle bir olay meydana geldi. Pazaryeri yaklaşık Bin 500 metrekare alana sahip geniş bir alan. Dün gece Ahmetçiler mahallemizde bir evin çatısı çöktü. Kaymakamlık binamızın otoparkı çöktü. Çoğu yerde bu tarz olaylar var. Tek temennimiz can kaybının yaşanmamış olması. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz. Biz devlet olarak vatandaşımızın, halkımızın yanındayız. Devlet milletini yalnız bırakmaz. İnşaallah en kısa sürede yaralar sarılacaktır” dedi.

6422 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’da kapalı pazaryeri çöktü – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!