YIĞILCA’DA, ORMANLAR YOK EDİLİYOR! – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

    Orman teşkilatının gerekli hassasiyeti göstermesi gerektiğini belirten Çamlı “Yığılca’da ki en büyük sorunlarımızdan biri orman. Ormanlarımız fütursuz bir şekilde yok oluyor” dedi. Çamlı açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi. 

“Dikili kesim yapılarak ormanlar yok ediliyor. Ben giden nakliye kamyonlarını görüyorum içim yanıyor. Bu gidiş ile ileride bizim çoluk çocuğumuza bırakacak miras kalmayacak. Doğal denge günden güne bozuluyor. Bu konu ile ilgili daha önce sosyal medyada paylaşım yaptım. Kış aylarının sona ermesi ile birlikte bu sorun tekrar gündeme geldi. Bu konuda gerekli çalışmalarımızı yürüteceğiz. Toplumu bu konuda duyarlı olmaya daveti ediyorum. Bakın bu kesimlerden binlerce kişi ekmek yiyor. Amacım bunları baltalamak değil. Kimsenin ekmeğine mani olmakta değil. Bizim derdimiz ormanlar yok oluyor. Bugün kesimden ekmek yemez isek yarın temizleme, odun gibi çalışmalardan yine yeriz. Amaç yok olup giden ormanlar. Bunun önüne geçmeliyiz. Bilinçsiz, fazladan kesimler yapıldığı yönünde şikayetler gündeme geliyor. Orman teşkilatının bu konuya daha hassas davranmasını istiyorum. Özellikle Yığılca gibi bir bölge de orman köylülerinin daha yoğun olduğu bir bölgede daha dikkatli davranmak gerekiyor. Gelecek bizlerin, sizlerin elinde. Geleceğimizi yok etmeyelim. Eskiden daha dikkatli damgalama çalışmaları yapılırdı. Temiz raporları daha düzenli olurdu. Şimdi damgalamanın ardından fazladan kesilen ağaçlar gündemde” dedi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YIĞILCA’DA, ORMANLAR YOK EDİLİYOR! – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam