ONLAR YIĞILCALI! – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

    Ticari taksinin arkasına “ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE ÜCRETSİZDİR” yazan Oktay Akman bu örnek davranışıyla herkesin takdirini topladı. 

Aynı zamanda Düzce’de cafe 380’in sahibi Engin Tok, “İşyerimize herşey şehit ailesi ve çocuklarına ücretsizdir” paylaşımı ile Yığılcalıların göğsünü kabarttı. 

Her iki işletmecinin bu paylaşımı tüm vatandaşların olduğu gibi on binlerce Yığılca’lı yada “işte onlar Yığılcalı” dedirtti. 

ÖRNEK TAKSİCİ

Yığılca’da taksicilik yapan Oktay Akman, gazi ve şehit ailelerini gidecekleri yere ücret almadan götürüyor.

Taksisinin arkasına “ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE ÜCRETSİZDİR” ifadesini yazdıran ve telefon numarasını ekleyen vefakar taksici, bu örnek davranışıyla herkesin takdirini topluyor

Yığılca ilçesinde bir durağa bağlı olarak çalışan bir taksi, arkasındaki yazıyla dikkat çekiyor. Cadde ve sokaklarda seyir halindeyken arkasındaki yazıyla dikkatleri üzerine toplayan taksiyi görenler, örnek bir davranış sergileyen taksiciyi kutlamadan geçmiyor.  

ÖRNEK CAFECİ

Düzce’nin sayılı cafe işletmeleri arasında yer alan CAFE380 önemli bir farkındalık projesine imza attı. 

“İşyerimize herşey şehit ailesi ve çocuklarına ücretsizdir” diyerek açıklamada bulunan işyeri sahibi Engin Tok, bu hizmetin bedeli vatanda evlatları tarafından ödenmiştir” dedi. 

Şehit yakınları ile içeride ücretsiz hizmet veriliyor. Anlamlı bir kampanyaya imza atan Engin Yok, iş yerine gelecek tüm şehit yakınları ile gazilerin hizmetlerinden ücretsiz yararlanacağını söyledi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ONLAR YIĞILCALI! – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam