Yığılca’da geleneksel iftar programı yapıldı

featured
service

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Programa Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu, Yığılca Kaymakamı Talha Altuntaş, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Ereğlı Belediye Başkan Yardımcısı Selma Açıkgöz, Zabıta Müdürü Halit Aydın, Ak Parti Bolu İl Başkan Yardımcısı Av. Fikret Çıracı, Düzce – Ereğli – Bolu Dernek Başkanları, Düzce Üniversitesi DAGEM Müdürü Meral Kekeçoğlu, Yığılca Siyasi Parti Başkanları, Kurum Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

39 Köy ve 4 mahalleden yoğun katılımın gerçekleştiği büyük iftar programı Yığılca Müftülüğü personelinin kuran tilaveti ile başladı.

İftar masaları Atatürk Mahallesi ve Orhangazi mahallesine kuruldu.

Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz programda yaptığı  konuşmada, “Yığılca Belediyemizin esnaflarımız ile düzenlediği iftar programına katılmaktan onur duyduk mutlu olduk. Artık Ramazanın sonuna geliyoruz. Hayırlısı ile seneye de bu tür programların devam etmesi ve vatandaşlarımız ile bir arada olmaya gayret edeceğiz” dedi.

MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, “Bütün Yığılca halkına ve Belediye Başkanımız Rasim Çam ile esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız bizleri de davet edip sofralarına aldıkları için sağ olsunlar. Bizim milletimizin örf ve adetleri yaşatılıyor. Allah tutmuş olduğumuz oruçlarımızı kabul etsin. “dedi.

Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam ise, “Tüm halkımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kusurlarımız olduysa affola. Bizim dönemimiz ve bizden sonraki dönemlerde de bu tür organizasyonların devam etmesini diliyorum. Tüm masalarımızı tek tek gezerek karşıladık. Kusurumuz varsa affedin dedik. Programımıza katılamayan çok kişi oldu. Bir dahaki Ramazan ayında da geleneksel iftarımızı devam ettireceğiz. Bayram için sokak ve caddelerimizi hazırlıyoruz. Ana arterlerde birkaç sıkıntılarımız oldu ama telafi ederek vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Belediye personelimiz ile tüm vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi.

İl Genel Meclisi üyesi Ramazan Muhterem Baltacı, “Halkımız ile coşku ile bir araya gelmek bizi çok sevindirdi. Yaklaşık 5 yıl önce geleneksel hale getirdiğimiz bu iftar programımızı şuan Belediyemizin öncülüğünde gerçekleştiriyoruz. Hem köylümüz hem vatandaşlarımız hemde kamu görevlilerimiz burada bir araya gelip kaynaşıyor. Dışarıdan buradan gelen bütün halkımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bizden sonraki nesillerde bu geleneği devam ettirecektir” dedi.

Ezanın okunması ile oruçlar açıldı.

Yığılca Müftüsü Ömer Aydın’ın yaptığı duanın ardından program sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’da geleneksel iftar programı yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!