Haber Özel Ailesinin Mutlu Günü

featured
service

Haftalık olarak yayınlanan Haber Özel Gazetesi ve günlük haberlerle okuyucusu ile buluşan www.haberozel.com.tr internet sitesi genel yayın yönetmeni Sefer Demir ile Sinem Demir’in oğlu Alparslan Efe Demir, Melensu Park’ta yapılan muhteşem sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımı attı. Sünnet töreni öncesinde Demir ailesinin Aşiyan konaklarında bulunan evlerinden başlayan konvoy ile şehir turu atan Alparslan Efe Demir ve Demir ailesinin sevenleri daha sonra Melensu Park’ta bulunan salona geçti. Burada yapılan muhteşem tören ile hem Alparslan Efe Demir hem de törene katılanlar gönüllerince eğlendi.

Sefer Demir oğlunun sünnet töreni ile ilgili olarak yaptığı açıklamada biricik oğlumuz artık erkekliğe ilk adımını sünnet olarak attı. Bu mutlu günümüzü dostlarımızla birlikte kutladık. Bu günümüzde yanımızda olan olmayan herkese teşekkür ederiz. Ayrıca çiçek gönderme nezaketinde bulunan başta sayın valimiz Cevdet Atay olmak üzere, dostlarımızı da unutmamak lazım. Onlara da yürekten teşekkür ederim ” dedi.

3855 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Haber Özel Ailesinin Mutlu Günü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam