Sarıkaya mağarasındaki eksiklikler gideriliyor – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Düzce Valisi Cevdet Atay’ın da yakından takip ettiği Sarıkaya Mağarasında hummalı çalışmalar devam ediyor.

Düzce Valisi Cevdet Atay çalışmaları yakından görmek amacı ile Sarıkaya Mağarasına ziyarette bulundu.

Düzce İl Özel İdaresi tarafından, mağaranın çevresine gelen misafirlerin daha iyi koşullarda ağırlanması için sosyal alanlar ve hizmet binası inşaat çalışmalarında sona gelinirken, Düzce Valisi Cevdet Atay bölgeye giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Jandarma Komutanı Albay Naci Akkaş ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Hayri Şen ile birlikte Yığılca ilçesine giden Vali Atay ve beraberindekilere, Yığılca Kaymakamı Talha Altuntaş, Yığılca Belediye Başkan Vekili Hasan Temizel, AK Parti Yığılca İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Yılgın ve MHP İlçe Başkanı İlhan Yalçın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Said Cesur, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mustafa Çamlı’da eşlik etti.

Sarıkaya Mağarasının çevresine inşa ettirilen sosyal alanlar ve hizmet binası çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Atay, Sarı Kaya Mağarası’nın tanıtımı için de gerekli çalışmaların devam ettiğini belirtti.

5612 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sarıkaya mağarasındaki eksiklikler gideriliyor – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!