YIĞILCA ÇPAL ROMANYA’DA – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Yığılc ÇPAL  tarafından hazırlanan ve Ulusal Ajans tarafından desteklenmeye layık bulunan “Avrupa’da Hem Öğreniyoruz Hem Üretiyoruz” isimli, Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci  ve Personel Hareketliliği projesi kapsamında Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı ve Moda Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencileri iki grup halinde Romanya’ya giderek iki hafta boyunca alanları ile ilgili staj faaliyetlerine katıldı.

Romanya’nın Başkenti Bükreş’te yapılan staj faaliyetine Mobilya bölümünden 10 öğrenci, Moda bölümünde ise 8 öğrenci olmak üzere toplam 18 öğrenci katılarak projede görev aldı.

Proje sayesinde yurt dışı tecrübesi edinen öğrenciler bilgi, görgü ve kültürlerini geliştirme fırsatı buldu.

Öğrenciler özellikle mesleki anlamda alanlarındaki gelişmeleri, yenilikleri yakından görme ve tecrübe etme fırsatı buldu.

Proje sonunda öğrencilere staj yaptıkları işletmeler tarafından sertifikaları teslim edildi. Yürütülen Erasmus+ projesi Yığılca tarihinde ve Yığılca ÇPAL tarihinde bir ilk olma özelliği taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YIĞILCA ÇPAL ROMANYA’DA – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!