Yığılcanın Sesi 15. Yılına Adım Attı

featured
service

14 yılı geride bırakarak 15. Yıla merhaba diyen Yığılcanın Sesi Gazetesine kutlama tebrikleri yapıldı.

Yığılca’nın nabzını tutarak mesai kavramı gözetmeksizin 7/24 çalışma prensibi ile okuyucularına doğru ve ilkeli habercilik sunan Yığılcanın Sesi Gazetesi 15. yıla merhaba dedi.

Bu kapsamda kutlama tebrikleri yapan Düzce bürokrasisine ve siyasetine teşekkür eden Yığılcanın Sesi Gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Alkan, “Geçen her yılın ardından gazetemiz farklı, toplumun değer yargılarına saygılı, ilkeli yayın politikası ile okurlarının beğenisini kazanmaya devam ediyor. Yığılca’ya ve Yığılcalılara karşı kendimizi sorumlu görüyor ve bu sorumluluğun bilinci içerisinde hareket ediyoruz. Bu özel günümüzde bizleri unutmayarak gerek ziyaretleri gerekse tebrik mesajları ile onurlandıran herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Düzce Valisi Cevdet Atay’dan tebrik

Düzce Valisi Cevdet Atay tebrik mesajı ve çiçekleri ile Yığılcanın Sesi Gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Vali Atay kutlama mesajında “Bilgi ve teknolojinin hızla geliştiği bir dönemde yeni iletişim imkanları artarken, toplumun doğru bilgilendirilmesi ihtiyacı daha fazla önem kazandırmaktadır. Toplum ile devlet arasında köprü olma görevini üstlenen basın camiasının değerli mensupları, her türlü iklim şartında, canı pahasına büyük bir özveriyle görevini yerine getirmektedir. Bu düşüncülerle ilkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik sürdüren Yığılcanın Sesi Gazetesi’nin tüm yönetici ve çalışanlarını kuruluş yıl dönümü vesilesiyle tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’den kutlama mesajı.

Keşir yayınladığı kutlama mesajında , “Düzce yerel basınımızın değerli kuruluşlarından Yığılcanın Sesi Gazetesi’nin 15. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Nice yıllara… Şahsınızda, bünyenizde çalışan değerli meslektaşlarımı tebrik ediyor, yayım hayatınızda başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam ise Yığılcanın Sesi Gazetesini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Çam yaptığı açıklamada, “İlçemizde 14 yıldır bu görevi üstlenerek toplumun doğru bilgilendirilmesi için çaba sarf eden Yığılcanın Sesi Gazetesinin kurulu yıl dönümünü kutlarım daha nice yıllara” dedi.

Düzce Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden ziyaret.

Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Selim Altuntaş Yığılcanın Sesi Gazetesini ziyaret etti. Kutlama ziyaretine Ali Sarıbaba, Metin Albayrak’ta katıldı.

Basın Müdürü Altuntaş, “ Yığılcanın Sesi Gazetesinin 14. Yıl dönümü kutlu olsun. Sizi ve çalışanlarınızı tebrik ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Basın İlan Kurumundan Tebrik

Basın İlan Kurumu Sakarya Şubesi tarafından ise kutlama tebriği gönderildi. Basın İlan Kurumu Sakarya Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, “14 yıldır demokrasiyi güçlendiren ülke değerlerini önceleyen, kültürümüzü zenginleştiren yayınlarınız ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesine sağladığınız katkılar dolayısı ile sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Ak Parti Yığılca İlçe Başkanı Başkanı Dursun Albayrak’tan ziyaret.

İlçe Başkanı Dursun Albayrak Yığılcanın Sesi Gazetesini ziyaret ederek kutlama pastası kesti. Albayrak her yıl olduğu gibi bu yılda Yığılcanın Sesi Gazetesini ilk kutlayanlardan oldu. Başkan Albayrak yaptığı açıklamada, “İlçemizin gelişimine büyük katkı sağlayan Yığılcanın Sesi Gazetesinin 15. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ettik. İlkeli, tutarlı ve objektif yayın anlayışıyla halkın sorunlarının tespit edilmesi ve dile getirilmesi adına İlçemiz ve milletimiz adına güzel haberler verebilmeniz temennisiyle yayın hayatınızı kutluyorum.  Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

İl Genel Meclisinden Tebrik

İl Genel Meclisi Üyesi Ramazan Muhterem Baltacı, “Yeni yaşınızı tebrik ediyorum. İlçemizdeki yaşanan gelişmeleri, vatandaşlarımızın sorunlarını bizler tespit ettiğimiz kadar sizlerden de öğrenme fırsatı buluyoruz. Yayın hayatınızın devamlılığını konusunda yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Okuyucular unutmadı

Ayrıca gerek yurt içi gerekse yurtdışı okuyucularımızdan Yığılcanın Sesi Gazetesine kutlama tebrikleri yağdı.

Okuyucular Yığılcanın Sesi Gazetesinin habercilik anlayışından duyduğu memnuniyeti dile getirerek yayın hayatında başarılar dilediler.

  

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılcanın Sesi 15. Yılına Adım Attı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam