Emitt fuarında Yığılca arısı ve balı da yer alacak

featured
service

Düzce Cevdet Atay başkanlığında Valilik Toplantı salonunda EMİTT fuarı için toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Düzce Belediyesi, Akçakoca Kaymakamlığı, Cumayeri Kaymakamlığı, Çilimli Kaymakamlığı, Gölyaka Kaymakamlığı, Gümüşova Kaymakamlığı, Kaynaşlı Kaymakamlığı, Yığılca Kaymakamlığı, Cumayeri Belediyesi, Çilimli Belediyesi, Gölyaka Belediyesi, Gümüşova Belediyesi, Kaynaşlı Belediyesi, Akçakoca Belediyesi, Yığılca Belediyesi, İl Özel Genel İdaresi, KOSGEB, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü , Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, Düzce Ticaret Odası, Akçakoca Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası , TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Kurulu , ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) davet edildi.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 26’ıncısı düzenlenecek olan EMİTT fuarına, Valilik çatısı altında, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda ilgili tüm paydaşların desteğiyle katılım sağlanmasına karar verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emitt fuarında Yığılca arısı ve balı da yer alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!