Yığılcaspor Play-off’a Yükseldi – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

    Karşılamanın ilk yarısını Nezih Maradit’in 15. Dakikada attığı gol ile kapatan Yığılcaspor 2. Yarıda Sedat Kaşka’nın 78. Dakikada kaydettiği gol ile kapattı. 

Karşılaşma sonra Yığılcaspor ve taraftarları büyük sevinç yaşadı. 

8 galibiyet 1 beraberlik 3 mağlubiyet sonunda süper amatör B grubunda play-off lara çıkan Yığılcaspor sezonda oldukça iddialı. 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Yığılcaspor klup başkanı Uğurcan Çamlı “İlçe Kaymakamımıza, Belediye başkanımıza, taraftarlarımıza ve sponsorlarımıza çok teşekkür ederiz. Şampiyonluk yolunun ilk yarısı tamamlandı. Şimdi bizi daha zorlu bir etap bekliyor. Daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Takımımızda gerekli olan eksik bölgelere transfer yapabilmemiz için çalışmalara ara vermeden başladık. Düzce ilinin en köklü kulübü olan Yığılca sporumuza sahip çıkmaya destek olmaya devam edelim. Önümüzdeki haftalarda yapacağımız Yığılca sporumuza destek gecesini herkesi davet ederek takımımıza destek vermeyi diliyorum” dedi.

4166 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılcaspor Play-off’a Yükseldi – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!