Ziraat Odası Uyardı! Son Gün 30 Haziran

featured
service


Üreticilerin Çiftçi Kayıt Sistemi işlemlerini son güne bırakmadan yaptırmaları uyarısında bulunan Yılgın, ÇKS yönetmeliği çerçevesinde çiftçilerin her yıl üretim dönemine ilişkin Ziraat Odalarından aldıkları ‘Çiftçi belgesi’ ve istenilen diğer belgelerle Tarım ve Orman İl ve İlçe Müdürlüklerine başvurması gerektiğini belirtti.

ÇKS işlemini yaptırmayan üreticilerin desteklemeden yararlanamayacağının altını çizen Yılgın, “ÇKS yönetmeliğinde 2023 yılı başvuruları için son başvuru tarihi 30 Haziran 2022 olarak belirlenmiştir. Üreticilerimizin olası sıkışıklıkları düşünerek son günü beklenmeden, Ziraat Odalarımızdan alacakları çiftçi belgesi ve diğer belgeler ile tarım il ve ilçe müdürlüklerine bir an önce başvurmaları kendi yararlarınadır” dedi.

Ayrıca açıklamasının devamında, Dosya işlemleri için hafta içi 8:30-18:30 ve Cumartesi günleri 09:00-16:00 saatleri arasında yaptırabilirler. İlaç, tohum ve gübre satışları da devam ediyor. Fındık kurdu ilaçlama mevsimi başlamış olup arıların zarar görmemesi için arıcıların arılarını uygun yere götürmeleri gerekmektedir” dedi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ziraat Odası Uyardı! Son Gün 30 Haziran

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!