Böyle Gelmiş Böyle Gitmez! – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

    “20 yıldır Ak Parti iktidarında ilçemizde her alanda büyük gerileme yaşanıyor. Eğitim sağlık yol su sosyal ve kültürel etkinlikler başta olmak üzere büyük göç sorunu her alanda ilçemizde hissediliyor” diyen Başkan Çamlı, “Yerelde yaşanılan projesizlik ve hizmet de yetersizlik ise ilçemizin gerilemesinde büyük rol alıyor. Çözüm ve proje üretemeyenler hep bir bahane arkasına sığınıyor oysa siyaset çözüm üretmek yeridir. Makamlar mevkiler milletimizin hizmeti için kurulmuşlardır hava atmak için değil” dedi. 

Köylerde ki sıkıntılara değinen Çamlı, “Köylerimizde ise büyük sıkıntılar mevcut 10 köyümüzü ilgilendiren grup su sorununu bile hala çözemediler yollar ise birkaç köy haricinde içler acısı durumda. Eğitimde yaşananlar ise ayrı bir olay çoğu köylerimizde okullar kapalı taşımalı eğitim ise sorunları çözmek yerine daha da derinleştirmiştir. Küçük çocuklar yurtlarda perişan yeteri kadar beslenme ve ilgi yok onun için çoğu aileler bu konuda şikayetçi” dedi.

Yığılca Düzce yolunun hala tamamlanmadığını dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Yığılca İlçe Başkanı Zeynel Çamlı, “Yıllardır yapıyoruz yapacağız bugündü yarındı denilerek Yığılca halkının hep hayalini kurduğu Yığılca Düzce arası yol çalışması ise tam dram haline dönüştü insanların aklı ile dalga geçilir oldu asla kabul etmiyoruz gereğinin yapılmasını yoksa boş vaad’ler verilmesini kınıyorum. 21.nci yüzyılda bu kadar büyük problemlerin yaşatılmasını bu güzel Yığılca’mızın hak etmediğini düşünüyoruz. Böyle gelmiş böğle gitmez gitmeyecek gereğini bunlar yapmadı ancak biz yapacağız” dedi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Böyle Gelmiş Böyle Gitmez! – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!