Av. Çıracı’dan Ziyaret – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Yığılcanın Sesi Gazetesi İmt. Sahibi Gökhan Alkan ile bir araya gelen Çıracı, Yığılca için çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Bolu’da Avukatlık yapan Çıracı, Yığılca bir çok vatandaş ile Bolu’da bir arada olduklarını ifade ederek, “gurbette de olsak hemşehrilerimizi yalnız bırakmıyoruz onlarda bizleri yalnız bırakmıyor” dedi.

Siyasi anlamda çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Çıracı, “Yığılca’yı yakından takip ediyoruz. Bizlerde gücümüzün yettiği kadar yapılacak çalışmalarda destek için hazırız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yığılcanın Sesi Gazetesi İmt. Sahibi Gökhan Alkan, “Sizler gibi hem siyasette hem de dışarıda yaşayarak mesleğini hakkı ile yapan Yığılcalı abilere, kardeşlere ihtiyacımız var. Bizler Yığılca’nın nabzını tutmaya gayret gösteriyoruz. Vatandaşların ihtiyaçlarını taleplerini gündeme getirerek hem siyasilere hem bürokratlara duyurmaya gayret gösteriyoruz. Yapılan tüm çalışmalar Yığılca için” dedi.   

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Av. Çıracı’dan Ziyaret – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!