Türkiye geneli Yığılca Dernekleri bir araya geldi

featured
service

Yığılca Kültür Turizm Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Gökhan Alkan, Kdz. Ereğli Yığılca Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İlyas Yıldırım, Bolu Yığılcalılar Derneği Başkanı Zeki Şahin, Gebze Çayırova Darıca Dilovası Düzceliler Derneği Başkanı Durmuş Yağcı, Körfez Düzceliler Yardımlaşma ve Dayanışma derneği Başkanı Fettah Gürbüz, Düzce Yığılca Eğitim Kültür Dayanışma ve İnsani Yardım Derneği Yönetimi adına Ahmet Kuşcu, Yunus Akkan toplantıya katılım sağlarlen derneklerin başkan yardımcıları ve yönetim kurullarından isimlerde toplantıda yer aldı.

Toplantının koordinatörlüğünü ve organizasyonunu Yılmaz Yurtseven yaptı.

Toplantıda alınan kararlar ise şu şekilde oluştu;

Bir sonraki toplantı 19 Martta Gebze-Çayırova-Darıca-Dilovası Düzceliler Derneği Yönetim Kurulunun Ev sahipliğinde Gebzede yapılacak.  Çimento Fabrikası gölgesine yapılacak TOKİ evleri değerlendirildi. Yığılca Dernekler Federasyonu ile ilgili olarak fikir alışverişi yapıldı. Bir sonraki toplantı da çatısının oluşturulmasına karar verildi. Düzce Yığılca Eğitim, Kültür, Dayanışma ve İnsanı Yardım Derneği başkanlığı Yönetim kurulu başkan yardımcısı ve Teşfik Akademi kurucusu Yönetim kurulu başkanı Ahmet Kuşcu dernekler ve Yığılca genelindeki programları ve planları ele alındı. Bir sonraki toplantıda oluşturulacak projenin değerlendirilmesine karar verildi. Bir sonraki programda akademik personel davet edilerek fikir ve düşüncelerinden faydalanılmasına karar verildi. Marmara Çimento başta olmak kaydı ile Yığılca’nın genel sorunları ve düşünceleri ile ilgili heyet oluşturulup, İl ve ilçe genelindeki Bürokrat ve siyasilere yapılacak ziyaretler ile ilgili olarak bir sonraki toplantıda heyet kurulmasına ve ziyaret planı oluşturulmasına karar verildi. Yığılca’da yapılacak organizasyonun tarihi netleştirildi. Sanayi ve Ticaret bakanlığının Yığılca’yı 6. Bölge olarak ele alması konusunda yapılacak girişimler ele alınarak faydaları ve zararları gündeme getirildi.

2681 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkiye geneli Yığılca Dernekleri bir araya geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!