Yığılca Halk Eğitimi Merkezi ürünleri depremzedelere gönderiliyor

featured
service

Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören depremzedeler için Yığılca Halk Eğitimi Merkezi tarafından kıyafet ve giyim ürünleri üretiliyor.

Kurum personeli, usta öğreticiler ve kursiyerler kıyafet ve giyim ürünleri üretimine başlayan Yığılca Halk Eğitimi Merkezi bölgeye 300 parça el emeği göz nuru ürünleri gönderdi.

Tüm çalışanların fedakarlıkla yaptığı bağışlarla ilk etapta bölgeye 300 parça kıyafet gönderildi. Ayrıca okul aile birliği yönetim kurulunun kararı ile depremzedeler için nakit bağışı gerçekleştirildi. Kursiyerlerin verdiği bağışlarla satın alınan polar kumaşlardan kışlık içlik, alt üst eşofmanlar dikildi. Çeşitli kumaşlardan nevresim takımları, etek, pantolon, şal, bere gibi ürünler dikildi. Kursiyerlerden hiç kullanılmamış kıyafet bağışları da kabul edildi. Çeyiz sandıklarını açıp hiç kullanmadığı el emeği göz nuru çeyizlerini de gönderen kursiyer depremzedelerin yanında oldu. Çocuklar için kurslarda üretilen peluş oyuncaklarda kolilerde yerini aldı. Ayrıca hazırlığı tamamlanan 150 parça malzeme de bu hafta AFAD’a teslim edildi.

Depremzedelerin ihtiyacı olabilecek her türlü giyim, nevresim takımı, ev tekstili ürünler üretilmeye devam ediyor.

Konu ile ilgili Yığılca Halk Eğitimi Merkezi tarafından yapılan açıklamada, “elinde kullanılabilir durumda kumaşı olanlar merkezimize bağışlarsa onlardan giyecek üreterek bölgeye gönderiyoruz. Emeği geçen yönetici, öğretmen, usta öğretici, kursiyer ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” denildi.

1945 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca Halk Eğitimi Merkezi ürünleri depremzedelere gönderiliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!