Galatasaray transfer için gözünü kararttı! 10 milyon dolarlık teklif

featured
service

Süper Lig’de son dönemin en formda takımı olan ve Okan Buruk yönetiminde başarılı sonuçlara imza atan Galatasaray’da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Şampiyonluk yarışının yanı sıra Sarı Kırmızılı ekip, transferde de sürpriz ve çok konuşulacak işlere imza atmaya devam ediyor.

SES GETİREN TRANSFERLER
Yaz transfer sezonundan sonra ara transfer döneminde de Zaniolo ve Kaan Ayhan gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray yine çok konuşulacak bir hamle için harekete geçti.

TALISCA İDDİASI DOĞRU ÇIKMADI
Talisca Galatasaray forması giyecek mi? 2 sezon Beşiktaş forması giyen Talisca Ronaldo ile beraber Al Nassr forması giyiyor. 29 yaşındaki Brezilya futbolcunun Galatasaray ile anlaştığı iddia edilmişti. Sarı Kırmızılı ekibin Brezilyalı yıldız futbolcu için herhangi bir girişimde bulunmadığı kısa zaman içerisinde öğrenildi.ZANIOLO REKOR TRANSFERDİ! YENİ TAKIMINI YAZDILAR
Galatasaray’ın Roma’dan 15 milyon Euro ve bonuslar karşılığında kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo için La Gazzetta dello Sport’tan flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalyan yıldızın yeni adresini duyurdular. Juventus’un Galatasaray’a transfer olan ve 35 milyon Euro serbest kalma bedeli olan Nicolo Zaniolo’yu transfer etmeyi düşündüğünü yazdı.

TRANSFERDE SÜRPRİZ
Beşiktaş’ın kadroda düşünmediği Romain Saiss önerildi! Haberde Allegri’nin Nicolo Zaniolo’nun dışında Sassuolo’da forma giyen Davide Frattesi’yi de kadrosunda düşündüğü iddia edildi. Allegri’nin gelecek sezondan itibaren takımı İtalyan oyuncular ağırlıklı oluşturmak istediğine yer verildi.

GALATASARAY’A SÜRPRİZ İSİM
Galatasaray’da bu gelişmeler yaşanırken bir yandan da yeni sezon için de transfer çalışmalarının sürdüğü öğrenildi ve sürpriz bir isim gündeme geldi.

GENÇ YILDIZ İÇİN 10 MİLYON DOLAR
Süper Lig’de bu sezon iddialı bir kadro oluşturan Galatasaray, sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyor. Sarı kırmızılılar yaz transfer döneminde flaş isimleri kadrosuna katmıştı. Gelecek sezon için de çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın genç yıldız için kulübüne 10 milyon Dolar önerdiği öğrenildi.

Kaynak : Fanatik

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray transfer için gözünü kararttı! 10 milyon dolarlık teklif

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!