Yığılca’da 1 hafta aralıklarla su kesintisi yaşanacak

featured
service

Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam’ın büyük önem verdiği yedigöller yolu çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yol çalışmaları aralıksız sürerken yol güzergahında bulunan Yığılca şehir şebeke suyu vanaları da titizlikle taşınıyor. Şebeke suyu vanalarının taşıma işlemi sırasında Yığılca’da aralıklarla su kesintisi yaşanabileceği aktarıldı.

Gerçekleşen çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, ‘’Yedigöller yolumuzda çalışmalar aralıksız devam ediyor. Biran önce bu çalışmaları tamamlayarak vatandaşımızın refahını arttıracağız. Yol güzergahında bulunan, şehir şebeke suyu vanalarını da hızlı ve güvenli bir şekilde taşıyacağız. Burada elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Vatandaşımızı mağdur etmeden çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Çalışmalar esnasında geçici olarak belirlili aralıklarla su kesintisi yaşanabilir.’’ ifadelerini kullandı.

Yığılcanın Sesi Ali Kuş

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’da 1 hafta aralıklarla su kesintisi yaşanacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!