Gazeteci Ünsal’a Çirkin Saldırı

featured
service

Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni ve Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Sadullah Ünsal, Akçakoca Belediyesi’ne ait sosyal tesiste otururken üç kişi tarafından saldırıya uğradı.

Darp edilen Ünsal, alınan rapordan sonra üç kişiden davacı ve şikâyetçi oldu. Saldırı toplumun tüm kesimlerince tepki çekerken ve Ünsal’a destek ve geçmiş olsun mesajları yağarken, yapılan saldırı meslek örgütleri tarafından da kınandı.

DGC: ÜNSAL’A YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUZ

Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nden yapılan açıklamada, “Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’a, Akçakoca’da üç kişi tarafından yapılan saldırıyı kınıyoruz. Bilinmesini isteriz ki, hiç bir meslektaşımızın işini yaptığı için şiddete maruz kalması tarafımızdan kabul edilemez. Her ne kadar Başkan Vekili meslektaşımız davacı olsa da bizlerde Düzce Gazeteciler Cemiyeti olarak konunun takipçisi olacağız ve suçluların en ağır şekilde ceza alması için çalışacağız. Yaşanan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, yaralanan meslektaşımız Sadullah Ünsal’a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” denildi.

KGK: BASIN MENSUPLARINA YAPILAN SALDIRI KABUL EDİLEMEZ

Küresel Gazeteciler Konseyi Düzce İl Temsilcisi Fatih Melih Maradit de bir açıklama yayınladı. Açıklamada şöyle denildi: “Öncü RTV Genel Yayın Yönetmeni ve Küresel Gazeteciler Konseyi Üyesi Sadullah Ünsal’ın, yaptığı bir haberden dolayı, sözlü ve fiziksel saldırıya uğradığını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Halkın haber alma özgürlüğünün en önemli yapı taşı olan basın mensuplarına yapılan saldırı, hangi durum ve şart altında olursa olsun, kabul edilemez. Küresel Gazeteciler Konseyi olarak yapılan bu menfur saldırıyı esefle kınadığımızı belirterek, başta meslektaşımız Sadullah Ünsal olmak üzere Öncü Rtv’ye geçmiş olsun dileklerimizi paylaşıyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gazeteci Ünsal’a Çirkin Saldırı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!