Ercan Öztürk Yığılca’da

featured
service

Eski Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, Düzce AK Parti Milletvekili Adayı Ercan ÖZTÜRK Hoca Köyü sakinleri ile birlikte iftar programında buluştu.

Yığılca AK Parti İlçe Başkanı Dursun Albayrak ve İlçe Teşkilatının da eşlik ettiği programda Ercan ÖZTÜRK’ e olan ilginin bir hayli yoğun olduğu görüldü.

14 Mayıs Genel Seçimlerinde AK Parti Düzce 2. sıra Milletvekili adayı olan ve geçtiğimiz günlerde kendi mahallesi olan Aziziye’ Mahallesine yaptığı ziyarette büyük bir coşkuyla karşılanan Ercan ÖZTÜRK, “Daha önce sosyal devletin ete kemiğe büründüğü Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında hizmete başladım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandım ve bugün AK Parti Düzce Milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Mübarek Ramazan ayı içerisinde sizlerle iftarımızı birlikte açmak, hasbihal etmek, adaylığımı sizlere duyurmak adına Yığılca ilçemizde bu akşam ziyaretler gerçekleştireceğiz. Hizmete talip olup bu kutlu yola çıktık. Doğrusu AK Parti, inşallah Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz” diyerek vatandaşlardan desteklerini istedi.

Hoca Köyünden gerçekleştirilen iftar programının ardından Karakaş ve Yoğunpelit Köylerine de ziyaret gerçekleştiren Ercan Öztürk, bu köylerde de AK Parti bayrakları ve halkın ilgisiyle karşılandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ercan Öztürk Yığılca’da

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!