Millet İttifakı seçim çalışmalarına devam ediyor

featured
service

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz, seçim çalışmalarına Çilimli’de fabrika ve ev ziyaretleri programının ardından da köy ziyaretleri ile devam etti. Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz ve Millet İttifakı Milletvekili Adayları Çilimli’de gündüz fabrika ve ev ziyaretleri akşam da köylere giderek seçim çalışmalarına devam etti.

ÇİLİMLİ MERKEZ ZİYARETLERİ

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz, Düzce ilçelerini ziyaret programını, Millet İttifakı Milletvekili Adaylarıyla birlikte Çilimli’de devam ettirerek bölgenin 2 büyük fabrikasını ziyaret etti. İlk ziyaret ettikleri fabrikada çalışanlarla birlikte yemek yiyen Tüysüz, onlardan gelen soruları da cevapladı. Bir sonraki fabrikada da çalışanları üretim alanlarında ziyaret ederek sohbet etti.

Millet İttifakı bileşenleri partilerin İl ve İlçe Başkanları ve mensuplarının da katıldığı fabrika ziyaret programına yoğun bir katılım oldu. Tüysüz, programına partili kadınlarla birlikte Çilimli’deki TOKİ konutlarına ziyaretlerde bulundu. Partisinin “Kap Çal Gönül Al” etkinliği kapsamında gerçekleşen ziyaretlerde konut sakinleri ile görüştü.

Tüysüz, beraberindekilerle birlikte Pırpır Köyü’ne geçerek, Köy Muhtarı Aziz Cebeci ile birlikte evleri dolaştı, sağlık problemli olanlara acil şifalar diledi. Samanlığında yangın tehlikesi atlatan bir evi de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

ÇİLİMLİ KÖY KAHVEHANE ZİYARETLERİ

Tüysüz, Millet İttifakı Milletvekili Adayı Talih Özcan ve Millet İttifakı bileşenleri partilerin İl ve İlçe Başkanları ve mensupları ile birlikte Tepeköy, Yukarıkaraköy, Yeniköy ve Pırpır köylerini ve son olarak da Arabacı mahallesini ziyaret etti.

Tüysüz Pırpır Köyü kahvehanesine yaptıkları ziyarette kendisini tanıttıktan sonra, sözlerini “Şu ana kadar partimizle beraber Düzce’de adım atmadık yer bırakmıyoruz. Sizden ricamız 20 yıldan fazla zamandır yaşadığınız ortamı sorgulamanızdır. Sizden görev istiyoruz. Düzce’ye bizler de hizmet etmek istiyoruz. Her zaman diyoruz ki, her iki kanattan da vekil olursa, her iki kanadın vekili de hizmet noktasında yarışırlar. Bundan Düzce kazanır, Düzce halkı kazanır. Biz size daha iyi bir Düzce, daha iyi bir Türkiye oluşturmak için çalışıyoruz. Bize de bir şans vermenizi rica ediyoruz. Ama bununla birlikte aynı toprağın insanları olduğumuzu unutmadan, siyasetin aramıza girmesine izin vermeden, birbirimizin düğününe, derneğine, cenazesine birlikte gideceğimizi unutmadan, siyaset yapmak istiyoruz. Oy verirseniz, başımla beraber, vermezseniz canınız sağ olsun. Çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” diyerek sonlandırdı.

Tüysüz kötü hava şartlarında kendisine eşlik eden Millet İttifakı bileşenleri partilerin İl ve İlçe Başkanları ve mensuplarına teşekkür etti. Tüysüz ve beraberindeki heyet Çilimli’de geçen günün ardından geç saatlerde Düzce’ye ulaştılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Millet İttifakı seçim çalışmalarına devam ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!