MHP’den Alkan Medya’ya ziyaret

featured
service

Milliyetçi Hareket Partisi Yığılca İlçe Teşkilatı ve Düzce Milletvekili adayları Alkan Medya Grup’u ziyaret etti.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri öncesinde Yığılca’da bir dizi program düzenleyen MHP teşkilatı, Alkan Medya Grup’u ziyaret etti. MHP Yığılca İlçe Başkanı Hasan Daşsın önderliğinde MHP Düzce Milletvekili adayları Alkan Medya Grup İmtiyaz Sahibi Gökhan Alkan’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında yıllardır süre gelen ve halkın büyük bir beklenti içerisinde olduğu Yığılca yolu sorunu dile getirildi. Sohbet esnasında ilçede devam çalışmalar ve planlanan yatırımlar ile ilgili bilgi paylaşıldı.

Alkan Medya Grup İmtiyaz Sahibi Gökhan Alkan ziyaret sonrasında İlçe teşkilatına ve Milletvekili adaylarına teşekkür ederek başarılar diledi.

Ziyaret sonrasında MHP Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz, MHP Düzce 2. Sıra Milletvekili Adayı Rümeysa Ataseven ve MHP Düzce 3. Sıra Milletvekili Adayı Ömer Albayrak, İlçe Başkanı Hasan Daşsın ile birlikte ilçede esnaflar ile bir araya gelerek hasbihal ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP’den Alkan Medya’ya ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!