Ormanları ‘Demir Kuşlar’ koruyacak

Ormanları 'Demir Kuşlar' koruyacak
service

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Havacılık Dairesi Başkanlığında düzenlenen tören ile Bolu Orman Bölge Müdürlüğü bünyesine orman yangınlarında etkili mücadelede kullanılmak üzere yeni hava araçları dahil edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’nin katılımı ile Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Havacılık Dairesi Başkanlığında düzenlenen, orman yangını söndürme uçakları ve helikopterleri teslim töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Bolu Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey’de katıldı.

Bolu Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey düzenlenen tören sonrasında yaptığı açıklamasında, ”Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişçi’nin teşrifleriyle filomuza dahil olan demir kuşlar, her ne kadar meydana gelmesini arzu etmesek de olası orman yangınlarında etkili mücadele için gökteki gücümüz olacaklar. Yeşil vatanımızı korumak için filomuza eklediğimiz hava araçlarının teşkilatımıza hayırlı olmasını diler, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanımıza canı gönülden şükranlarımı arz ederim.” ifadelerini kullandı.

OGM çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Türkiye’deki her bir şehre özgü ağaçların anlatıldığı “Şehrin En Köklüsü” kitabını takdim etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ormanları ‘Demir Kuşlar’ koruyacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!