Yığılca – Alaplı yolunda tır şarampole devrildi

service

Yığılca ile Alaplı arasında bağlantıyı sağlayan yolun 5. Km’sinde yolun kayganlığı nedeniyle kayarak yoldan çıkan tır şarampole devrildi.

Yol çalışmalarının bir türlü bitmek bilmediği Yığılca-Alaplı bağlantı yolunda, her gün yeni kazalar meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak bu sabah erken saatlerde meydana gelen kazada Furkan Uzun kontörlündeki 81 FB 731 plakalı tır, sürücüsünün yolun kayganlığı nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıkarak şarampole devrildi. Tır şoförü Furkan Uzun, kaza sonrasında araçtan kendi imkanlarıyla çıkarak jandarma ve kurtarma ekiplerine haber verdi.

Yağışlı hava şartları ve yolun kaygan olması nedeniyle kurtarma ekipleri de olay yerine ulaşma noktasında zorluk yaşadı. Yaşanan kazanın can kaybına ve yaralanmaya sebep olmaması sevindirirken Yığılca ve Alaplı arasında bağlantı sağlayan ve işlek olarak kullanılan yolun ne zaman tamamlanacağı ise merak konusu.

4
mutlu
Mutlu
4
_zg_n
Üzgün
5
sinirli
Sinirli
5
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca – Alaplı yolunda tır şarampole devrildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!