Düzce’de Polisten kaçan kamyonetten 5 kaçak göçmen çıktı

featured
service

Düzce’de trafik polislerinin uygulama yaptığı bölgeyi fark edip kaçmaya çalışanların bulunduğu kamyonet, ekiplerce durduruldu. Araçta Türkiye’ye kaçak yollarla giren 5 göçmen yakalanarak gözaltına alındı.

Düzce Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Rasim Bedir Paşa Bulvarı üzerinde denetim gerçekleştirdi. Denetimler esnasında uygulamayı görüp kaçmak isteyen A.S.J.H. idaresindeki 55 AJD 625 plakalı kamyonet, ekiplerin dikkatinden kaçamadı. Ekiplerin müdahale ettiği olayda kamyonet ve içindeki şahıslar sorgulamaya alındı. Yapılan kontrollerde araç sürücüsü ile birlikte kamyonette bulunan G.F.D.M., J.A.Y., A.H.K. ve J.S.M.’nin Türkiye’ye kaçak yollarla Irak’tan girdiği ve üzerlerinde bulunan kimliklerin sahte olduğu tespit edildi. Şahıslara trafik yönünden toplamda 16 bin 187 lira ceza yazılırken, araç trafikten men edildi. Şahıslar Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce’de Polisten kaçan kamyonetten 5 kaçak göçmen çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!