Yığılca Ak Parti Teşkilatı Ankara’da 

featured
service

AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’da gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısına katıldı. 

AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, AK Parti Düzce İl Başkan Vekili Sinan Aydın, Düzce İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Yılgın, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Teşkilat üyeleri, Ankara’da düzenlenen AK Parti Grup Toplantısına katılmak için yola çıktı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen grup toplantısına katılan Yığılca Ak Parti Teşkilatı, düzenlenen grup toplantısının ardından TBMM’de Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’i ve Ak Parti Düzce Millet Vekili Ercan Öztürk’ü ziyaret etti. 

Devamında AK Parti Genel Merkezini ziyaret eden AK Parti Yığılca Teşkilatı, Genel Merkez’de Türkiye Cumhuriyeti Son Başbakanı Binali Yıldırım ile bir araya geldi. 

Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından bir açıklama gerçekleştiren AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, “İl Başkan Vekilimiz Sinan Aydın, İl Genel Meclis Üyemiz Hüseyin Yılgın, Gençlik kollarımız, Kadın kollarımız ve Teşkilatımız ile TBMM’de Genel merkez Kadın kolları başkanımız ve Düzce milletvekilimiz sayın Ayşe Keşir’i ve Düzce milletvekilimiz sayın Ercan Öztürk’ü ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz esnasında Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım beyfendi ile bir araya geldik ve İlçemize selamlarlarını ilettiler. Değerli Vekillerimize ve kıymetli büyüklerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.“ ifadelerini kullandı. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca Ak Parti Teşkilatı Ankara’da 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!