Başkan Albayrak ve Ak Parti Düzce teşkilatı Ankara’da

featured
service

Yığılcalı vatandaşların sorun ve sıkıntılarını sürekli olarak Ankara’ya taşıyan ve bu noktada çözüm üretmeye çalışan Ak Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, Ak Parti Düzce Teşkilatı ile Ankara’ya gitti.

Ak Parti Düzce teşkilatı temsilcileri, Ak Partili belediye başkanları ve ilçe başkanları bir araya gelerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ve Ak Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Düzce İl Başkan Vekili Sinan Aydın, Ak Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Necdet Keleş, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak ve partililer katıldı.

Ankara ziyaretleri sırasında AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret eden Ak Parti Düzce Teşkilatı, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Ak Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ile bir araya geldi. Sonrasında TBMM’yi hareket eden heyet, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki’yi ve Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürü Fatih Altınkayık’ı ziyaret etti.

Bu ziyaretler sonrasında bir açıklama gerçekleştiren Ak Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, ‘’Düzce ve ilçemizin gururu akrabam Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürü Fatih Altınkayık’ı ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki’yi makamlarında ziyaret ettik. Ziyaret esnasında ilçemiz orman köylülerimizin sorun ve sıkıntılarını dile getirdik. Genel Merkez ziyaretimiz sırasında da Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız ve Düzce Milletvekilimiz sayın Ayşe Keşir ve Ak Parti Düzce Milletvekilimiz sayın Ercan Öztürk ile bir araya geldik. Ankara ziyaretimiz sırasında bizlere gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı bakan yardımcımıza ve vekillerimize teşekkür ederiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Albayrak ve Ak Parti Düzce teşkilatı Ankara’da

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!