Vekiller Yığılca’da inceleme yaptı

featured
service

Düzce Ak Parti Teşkilatı ve Düzce Milletvekilleri sel sularının neden olduğu hasarı incelemek için Yığılca’ya geldi.

Geçtiğimiz günlerde Yığılca’da etkili olan şiddetli yağışlar sonucu ilçede dere yatakları taştı ve sel meydana geldi. Şiddetli yağış ve sel sularının etkisiyle köprü ve yollarda uçma, heyelan gibi durumlar oluştu. İçme suyu hattında da meydana gelen heyelan nedeniyle ilçenin içme suyunda kesinti yaşanıyor.

Yolların birer birer açıldığı ve düzeltildiği Yığılca’da, AK Parti Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Ercan Öztürk incelemeler yaptı. Düzce İl Genel Meclisi Başkanı Fazlı Koç’un da yer aldığı incelemeler sonrasında Yığılca’ya gelen heyet Ak Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sonrasında açıklama gerçekleştiren Başkan Albayrak, ‘’ Ak Parti Kadın kolları Genel Başkanımız ve Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir, Düzce Milletvekilimiz Ercan Öztürk, İl Genel Meclis Başkanımız Fazlı Koç, Merkez İlçe Başkanımız Mehmet Gül, İl Gençlik Kolları Başkanımız Oğuzhan Küçük, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Samet Er, İl Genel Meclis Üyemiz Hüseyin Yılgın ve teşkilatımızla birlikte sel afetinden zarar gören bölgelerimizde incelemelerde bulunduk. İlçemizin su ve yol sıkıntılarını kısa zamanda bitireceğiz.’’ şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vekiller Yığılca’da inceleme yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!