DSİ Bölge Müdürü Yaroğlu Yığılca’da incelmelerde bulundu

featured
service

8-9 Temmuz tarihlerinde yaşanan sel felaketinden sonra çalışmalar aralıksız devam ederken DSİ 5. Bölge Müdürü İbrahim Yaroğlu Yığılca’ya gelerek incelemelerde bulundu.

Sel dolayısıyla ilçedeki dere yataklarında oluşan sorunlar nedeniyle sular kesildi, yollar ve köprüler göçtü. Yığılca Belediyesi, İl Özel İdaresi, İller Bankası ve DSİ ekipleri günlerdir Yığılca’da çalışmalara aralıksız devam ediyor. Bugün çalışmaları yerinde incelmek Yığılca’ya gelen DSİ 5. Bölge Müdürü İbrahim Yaroğlu, Makine İkmal Şube Müdürü Süleyman Bağdu ve DSİ Düzce İl Müdürü Deniz Yıldız ve dere yataklarında oluşan sorunlar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret esnasında Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam’da yetkililerin yanında yer alarak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca ilçe merkezinden geçen Mareşal Fevzi Çakmak Köprüsü ve İncirler Köprüsünün yenilenmesine yönelik yetkililerden sözünü aldı. Başkan Çam yaptığı açıklamasında,  ‘’DSİ 5. Bölge Müdürümüz Sayın İbrahim Yaroğlu, Makine İkmal Şube Müdürümüz Sayın Süleyman Bağdu ve DSİ Düzce İl Müdürümüz Sayın Deniz Yıldız ilçemize gelerek sel dolayısıyla oluşan dere yataklarındaki sorunları yerinde incelediler. Ayrıca İlçemizden geçen Mareşal Fevzi Çakmak köprüsü ve İncirler Köprüsünün yenilenmesi için çalışmaların başlatılması talimatını vermiştir. Kendilerine ilçem ve şahsım adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım.’’ İfadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DSİ Bölge Müdürü Yaroğlu Yığılca’da incelmelerde bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!