Yığılca’da 20 günde 30 milyonluk nakliye kaybı

featured
service

Yığılca’nın en büyük gelir kaynaklarından olan nakliye sektörü 20 günde 30 milyonluk bir gelir kaybına uğradı
8-9 Temmuz tarihlerinde yaşanan şiddetli sağanak yağışın ardından meydana gelen heyelanlar nedeniyle ilçede kapanan ve uçan yollar hala tam anlamıyla açılmış değil. Bu yolların tamamen açılmamış olması da en çok nakliye sektörünü etkiledi. Orman yolları, taş ocağı ve mermer ocağı yollarının kapalı olması nedeniyle nakliyeciler 20 gündür iş yapamıyor, gelir kazanamıyor.
20 gündür Tırların tekerinin dahi dönmediğini ifaden nakliyeciler, firmalarla yapılan anlaşmalarının nakliye başı olduğunu, yolların kapalı olması nedeniyle sefer yapamadıklarını ve 30 milyona yakın bir kayıplarının olduğunu söylediler.

Kapalı bulunan yollar bölge halkını da yakından etkileyerek orman köylülerinin üretim yapamamasına ve ulaşımda aksaklık yaşamasına neden oluyor.
Yığılca’da faaliyet gösteren nakliyeciler ve orman köylüleri kapalı bulunan ve çalışmaların devam ettiği yollarda bir an önce işlemlerin bitilmesini ve yolların ulaşıma açılması konusunda yetkililerden yardım bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’da 20 günde 30 milyonluk nakliye kaybı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!