Cumhurbaşkanı Erdoğan, fındığın fiyatını Ordu’da açıklayacak

featured
service

Düzce ve Karadeniz bölgesinin en önemli geçim kaynakları arasında olan fındıkla ilgili olarak üreticiler ve tüm Karadeniz bölgesi 2023 yılı ürününün fiyatının açıklanmasını beklerken, fiyatların Pazartesi günü Ordu’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağı bildirildi.

Fındık sezonunun başlamasına kısa bir süre kalan bazı vatandaşlar hasatlarını yaparak fındığını harmana indirdi. 1 Ağustos itibarıyla başlayacak sezon öncesi vatandaşlar fındık fiyatını merak etmeye başladılar. Düzce Ziraat Odası ile Akçakoca Ziraat Odası tarafından yapılan rekolte tahminleri ile maliyet hesaplamaları sonucunda fındık fiyatının 150 lira olması istendi.

FINDIK FİYATI PAZARTESİ AÇIKLANACAK


Diğer yandan merakla beklenen fındık fiyatlarının 31 Temmuz 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu’da katılacağı açılışlar sırasında açıklanması bekleniyor. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Düzce Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk, “Pazartesi günü Cumhurbaşkanımızın Ordu’da açılış töreni var. Orada açıklamasını bekliyoruz. Çiftçilerimiz 4 gözle bekliyor. Biz il koordinasyon kurulu olarak maliyet açıkladık ve istediğimiz fiyatı kamuoyu ile paylaştık” dedi.

0
mutlu
Mutlu
3
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, fındığın fiyatını Ordu’da açıklayacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!