Şoförler Odası’ndan anlamlı veda yemeği

featured
service

30 yıldır Yığılca Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulunan Selahaddin Bulut’un görevinden ayrılması nedeniyle Şoförler Odası tarafından veda yemeği organize edildi.

Yığılca Şoförler Odası tarafından düzenlenen organizasyon ile yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek, görevinden ayrılan Selahaddin Bulut’a teşekkür ederken, Şoförler Odası Eski Başkanlarından Aziz Atasoy tarafından plaket takdim edildi.

Esnaflığı ve yürüttüğü işleri evlatlarına devrettiğini dile getiren Selahaddin Bulut, bu kararı vermesinin hiç kolay olmadığını ama artık dinlenmesi gerektiğini ifade ederek Yığılca Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyeliğinden de ayrıldığını aktardı.

Düzenlenen organizasyon sonrası açılama yapan Yığılca Şoförler Odası Başkanı Sercan Çamlı ise, ‘’Bugün hem bir teşekkür hem de bir anlamda veda yemeği organize ettik. 30 yıllık bir bilgi ve birikim timsali Selahaddin ağabeyimiz aramızdan ayrılıyor. Kendisi artık işlerini evlatlarına devretti. İnşallah hayırlısı olur. Kendisine bu zamana kadar yapmış olduğu tüm katkılardan dolayı yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şoförler Odası’ndan anlamlı veda yemeği

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!