CHP Yığılca İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi gerçekleştirildi

featured
service

Cumhuriyet Halk Partisi Yığılca İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yığılca İlçe Şehir Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. 

Yığılca İlçe Şehir Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısı açılış konuşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. 

Gerçekleştirilen İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurul Toplantısı’na CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, CHP İl Başkanı Semih Cemşit, İlçe Başkanları, delegeler ve çok sayıda parti üyesi katıldı. 

İlk olarak Kongre Başkanlık kurulu seçiminin yapılarak Kongre Başkan ve yardımcıları seçildi. Kongrenin ilerleyen bölümlerinde 14.12.2019 – 12.08.2023 dönemi yönetim kurulu çalışma raporunun ve hesap raporunun okunması, görüşülmesi ve 14.12.2019 – 12.08.2023 dönemi yönetim kurulu çalışma raporunun ve hesap raporunun ayrı ayrı aklanması görüşüldü. 

Kongrede İlçe Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu ve il kongresi delegelerinin seçimi gerçekleştirildi. 

Dilek ve tememiler ile birlikte kapanış konuşmasının ardından kongre sona erdi. 

Kongre sonrasında bir açıklama gerçekleştiren CHP Yığılca İlçe Başkanı Zeynel Çamlı, “Chp Yığılca İlçe Başkanlığı olarak 38.Olağan ilçe kongresini yoğun katılım ile gerçekleştirdik. Başta Milletvekili’miz Sayın Talih Özcan olmak üzere, İl Başkanımız ve İlçe Başkanlarımıza, katılan misafirlere yürekten teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Yığılca İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi gerçekleştirildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!