Kaymakam Talha Altuntaş Şırnak Vali Yardımcılığına Atandı

featured
service

24.08.2023 tarih ve 32289 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları ile Kaymakamlar Kararnamesi de yayımlanmış oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile atamaları gerçekleşen Kaymakamların arasında Yığılca Kaymakamı ve Düzce Vali Yardımcısı V. Talha Altuntaş ile birlikte Kaynaşlı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki’de yer aldı.

Kaynaşlı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki Sakarya Akyazı Kaymakamlığına atanırken Yığılca Kaymakamı ve Düzce Vali Yardımcısı V. Talha Altuntaş ise yayımlanan kararname ile Şırnak Vali Yardımcılığına atandı.

İki yılı aşkın bir süredir Yığılca Kaymakamı olarak görev yapmakta olan Kaymakam Talha Altuntaş aynı zamanda Düzce Vali Yardımcılığına da bir yılı aşkın bir süredir vekalet ediyordu. Görev yaptığı süre içerisinde Yığılca halkının sevgisini kazanarak Yığılca’da iz bırakan Kaymakamlar arasında yer alan Kaymakam Talha Altuntaş, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası deprem bölgesinin öncelikli ihtiyacı olan ve Türkiye’de sadece Düzce Valiliği tarafından 5 farklı fabrikada üretimi gerçekleştirilen Düzce Konteyner Üretim Merkezinde koordinasyonu sağlayarak depremden etkilenen illerimizdeki depremzede vatandaşlarımızın barınma ihtiyaçlarının çözümü noktasında başarılı işlere imza attı.

Düzce ve ilçelerinde meydana gelen sel afeti sonrası yapımı durdurulan Yığılca-Yedigöller yolunun yapımı için çok çaba sarfeden ve 34 km’lik sıcak asfalt yolun altyapı çalışmalarını tamamlattıran Kaymakam Talha Altuntaş’ı Yığılcalılar olarak her zaman minnetle hatırlayacağız.

Yığılcanın Sesi Gazetesi olarak Sayın Valimiz ve Kaymakamımız Talha Altuntaş’a yeni görev yerinde ve görevinde başarılar diliyor, Şırnak Vali Yardımcılığı görevinde de üstün başarılarının devam edeceğine inanıyoruz.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
5
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakam Talha Altuntaş Şırnak Vali Yardımcılığına Atandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!