Meteoroloji’den sağanak yağış uyarısı! 

featured
service

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Düzce’nin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel  Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre bugün Ege ve Akdeniz’in iç kesimleri ile Orta ve Doğu Karadeniz bölgesi gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Marmara’da ise kuvvetli poyraz etkili olmayı sürdürecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeydoğusu, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kırklareli kıyıları, Eskişehir, Bolu,   Düzce, Sinop, Kars, Ardahan ve Erzurum çevreleri ile  Ankara’nın kuzeybatı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DÜZCE HAVA DURUMU

Düzce’de salı gününe kadar yer yer yağışların devam etmesi bekleniyor. Salı gününden itibaren ise yağışlı havanın şehri terk edeceği öngörülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meteoroloji’den sağanak yağış uyarısı! 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!