Selden etkilenen Kırık Köyü’nde inceleme yapıldı

featured
service

Geçtiğimiz Temmuz ayında meydana gelen sel felaketinin ardından Yığılca’da bir çok karayolu, su şebeke hattı ve bina zarar görmüştü. Çalışmaların o günden bu yana aralıksız olarak devam ettiği Yığılca’da Ak Partili yetkililer çalışmaları yakından takip ediyor.

Ak Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Ak Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak selden etkilenen bölgelerde inceleme gerçekleştirdi.

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan heyet, Karayolunda ve hasar meydana gelen binalarda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Kırık Köyü Muhtarı Ramazan Arı’dan bilgi aldı.

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Ak Parti Yığılca İl Başkanı Dursun Albayrak, ‘’Olası her afete karşı önlemlerimizi alıyor, gerekli çalışmaları yapıyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili konuşan Kırık Köyü Muhatarı Ramazan Arı ise, ‘’ İlgi ve alakalarından dolayı sayın başkan ve vekilimize teşekkür ediyorum.’’ şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Selden etkilenen Kırık Köyü’nde inceleme yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!