Libya’da selden önce ve sonra: Ölü sayısı 6 bini aştı

featured
service

Abdulvekil, selden etkilenen bölgelerdeki devlet hastanelerinin neredeyse atıl durumda olduğunu, 10 hastaneyi çalışır duruma getirmek için çaba sarf ettiklerini belirtti.

BM: Derne’de 30 bin kişi yerinden oldu

BM Uluslararası Göç Örgütünden yapılan açıklamada ise Libya’daki selde yalnızca Derne kentinde yerinden olanların sayısını 30 bin olarak duyurdu.

Menfi’den “sel felaketinin siyasi malzeme yapılmaması” çağrısı

Öte yandan, Libya Başkanlık Konseyi Basın Ofisi’nden paylaşılan videoda açıklamalarda bulunan Konsey Başkanı Muhammed el-Menfi Menfi, “Siyasi liderlere ve kurumların yöneticilerine sel felaketinin siyasi malzeme yapılmaması çağrısında bulunuyorum.” dedi.

Sel felaketinin siyasi malzeme yapılmasının “felaketle mücadele çabalarını olumsuz etkileyeceğini” vurgulayan Menfi, “Kardeşlerimizin acısını dindirmek için bu zorlukların üstesinden beraber gelmek, tek yumruk ve tek yürek olmak zorundayız. Bu tür sıkıntılar ve felaketler, bize her zaman dayanışma ve işbirliğinin önemini hatırlatıyor.” diye konuştu. AA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Libya’da selden önce ve sonra: Ölü sayısı 6 bini aştı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!