AK Parti’den istifa edip Yeniden Refah’a geçtiler

featured
service

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Fatih Erbakan İstanbul Ümraniye Belediyesi AK Parti meclis üyeleri Orçun Şekercioğlu, Osman Affan Özkan ve Mehmet Mantar’a rozetlerini takdim etti.

Başkan Erbakan, yaptığı açıklamada, “Ümraniye AK Parti Belediye meclis üyesi aynı zamanda Belediye Başkan Vekili Orçun Şekercioğlu ve kendisiyle birlikte iki meclis üyemiz daha AK Parti’den Yeniden Refah Partimize katıldılar. Kendilerine rozetlerini taktık. Partimize katılımlar Türkiye genelinde büyük bir hızla devam ediyor. Bundan sonra daha da hızlanarak devam edecek. Ümraniye Belediyemizde de Yeniden Refah Partisi Meclis Grubumuz bu arkadaşlarımız sayesinde kurulmuş olacak. Partimize katılan arkadaşlarımıza, ülkemize, partimize hayırlı olsun inşallah” dedi.

ŞEKERCİOĞLU: ‘AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIZ’

Yeniden Refah Partili Ümraniye Belediye Meclisi ikinci Başkan vekili Orçun Şekercioğlu ise yaptığı açıklamada, “Hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul’da da Ümraniye’mizde de Yeniden Refah Partili belediyelerin görevi devralması için azim ve kararlılıkla çalışacağız. İstanbul’da ‘Yeniden Refah vakti’ diyeceğiz. Yapılacak ilk meclis toplantısında da dilekçemizi vermek suretiyle grubumuzu kurmuş olacağız” diye konuştu.
DHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti’den istifa edip Yeniden Refah’a geçtiler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!