Saadet Partisi Yığılca İlçe Kongresi Yapıldı

featured
service

Saadet Partisi Yığılca İlçe Başkanlığı kongresi gerçekleştirildi.

Kongre, Yığılca Belediye parkında yapıldı. Kongrede Necati Kıbrıs Saadet Partisi Yığılca İlçe Başkanı olarak seçildi.

Teşekkür konuşması yapan Yığılca İlçe Başkanı Necati Kıbrıs “Partililerimizin yanı sıra vatandaşlarımızın da katıldığı, coşkunun, Heyecanın ve kardeşliğin hâkim olduğu bir ortamda gerçekleşen kongre sonucu, delegelerimizin oyları ile İlçe Başkanlığı görevine seçildim. Hiç şüphe edilmeyecek bir gerçektir ki Saadet Partisinde görevler halka hizmet ve hakka hizmet için verilir. Millete hizmet esastır. Ahlak ve maneviyat istikametinde aydınlık ve güçlü ve yaşanabilir bir Yığılca için çaba sarf edeceğiz. Gerçekleştirmiş olduğumuz İlçe kongremize katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Tahir Çengel ise, “Düzce Saadet Partisi olarak bugün Yığılca ilçemizin ilçe kongresini yoğun bir ilgiyle gerçekleştirmiş bulunuyoruz, yeni yönetimde görev alan başta ilçe başkanı olarak seçilen Necati Kıbrıs ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyor tebrik ediyorum. Kongremizin ilimize, ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Organizasyonda emeği geçen yönetim kurulu arkadaşlarıma, emniyet teşkilatımıza ve basınımızın değerli temsilcilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Saadet Partisi Yığılca İlçe Kongresi Yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!