Denklanşöre Gölcük için basılacak

service

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Derneği iş birliği, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu desteğiyle düzenlenecek olan “15. Sizin Gözünüzden Gölcük ve 15. Yardımlaşma” konulu ödüllü fotoğraf yarışması başvuruları sürüyor.

Gölcük Belediyesi, ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmaları düzenleyerek ilçenin tanıtımına katkı sunmaya devam ediyor. Bu çerçevede, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Derneği iş birliği, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu desteğiyle düzenlenecek, “15. Sizin Gözünüzden Gölcük ve 15. Yardımlaşma” konulu ödüllü fotoğraf yarışması başvuruları sürüyor.

Sizin Gözünüzden Gölcük Yarışması, Gölcük ilçe sınırlarında zaman içerisinde kaybolmuş ve tekrar yenilenen, yapı, buluntu, kentin simge figürleri gibi yerlerin fotoğraf sanatının kalıcı gücü ile gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlenecek.Yarışmaya katılacak fotoğraf sanatçıları, çektikleri kareler ile ilçenin dört bir yanını sanatın gücü ile ölümsüzleştirecekler.

Yardımlaşma konulu yarışma ise insanlığın en güzel değerlerinden biri olan yardımlaşma duygusunu vurgulamayı hedefliyor. Yarışmaya katılacak fotoğraf tutkunları toplumu bir arada tutan, bireylerin birbirlerine destek olmasını sağlayan bu önemli değeri fotoğrafları aracılığıyla yakalamaya çalışacak.

Yarışmaya katılmak isteyenler başvurularını 10 Kasım 2023 Cuma günü saat 23.00’a kadar yapabilecek.

Gölcük’ün adının özellikle sanat ve kültür faaliyetlerle duyurulması noktasında fotoğraf yarışmalarının düzenlenmesine önem verdiklerini söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yarışmaya katılacak olan fotoğraf sanatçılarına başarılar diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Denklanşöre Gölcük için basılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!