Yığılca Kaymakam’ı Demirkol’dan anlamlı mesaj

featured
service

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kaymakam atamaları ile Yığılca’ya atanan Kaymakam Hüseyin Demirkol bir mesaj paylaştı. 

Yığılca Kaymakamı Hüseyin Demirkol mesajında, “İçişleri Bakanlığının 18/09/2023 tarihli Onayı ile Ülkemizin ve Batı Karadeniz’in en güzel ilçelerinden biri olan “Atalar Diyarı” Yığılca’da göreve başlarken, sizlere hizmet etme fırsatına sahip olmanın onur ve mutluluğu içerisinde tüm Yığılcalı vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Kaymakamlık görevini ifa edeceğimiz süre içerisinde; vatandaş odaklı hizmet anlayışı gereği, kamu hizmetlerinin etkin, adil ve tarafsız bir şekilde vatandaşlarımıza en kolay ve hızlı bir şekilde sunulması çabası içerisinde olacağız. Bu çerçevede: 

Görev ve sorumluluklarımızı; hukuka bağlılık, insan haklarına saygı, şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılık gibi temel ilkeler çerçevesinde toplumun bütün kesimlerini kucaklayan adil bir yönetim anlayışıyla yerine getireceğiz. 

        Tüm mesai arkadaşlarımızla, kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımız ve basın mensuplarıyla, karşılıklı işbirliği ve koordinasyon anlayışı içerisinde, ilçemizin refah seviyesinin yükseltilmesi ve daha yaşanır bir ilçe olması yönündeki çalışmaların önceliğimiz olacağını belirtmek isterim. 

  Bu duygu ve düşüncelerle benden önce görev yapan tüm meslektaşlarıma teşekkür eder, tüm Yığılca halkına gönül dolusu sevgi ve saygılarımı sunarım.” ifadelerini kullandı. 

5
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca Kaymakam’ı Demirkol’dan anlamlı mesaj

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!